Best of KREA - Enteriőr - Karrier a diploma után
2023. január. 22.

Miért sikeresek a KREA-ban végzett belsőépítészek? Hogyan lehet kiaknázni a szakma sokrétűségét? Hogyan indul egy karrier a diploma után? Megtudhatod, ha velünk tartasz!

A Best of KREA esténk vendége Bihari Sarolta DLA, építész, belsőépítész a KREA enteriőr szak tanszékvezetője és tanítványai, Musch Hanna, Nagy Irisz és Klément Éva. A beszélgetés érinti a KREA egyedülálló tematikáját, különleges tanári csapatát, ízelítőt ad, mit jelent a konceptuális tervezői gondolkodás. Az Alumnik megosztják velünk, hogy a szakmai életben mennyire segíti őket a KREA-ban megszerzett tudás, hogyan engedi kibontakoztatni tehetségüket, milyen kihívásokkal találkoztak a pályájuk elején.

A komplex látványtervezés, a téri és stílus elemeknek nem a puszta összeválogatását és összehangolását jelenti. Ennél sokkal többről van szó. A KREA szerint a tervezés mindig egy sokrétűen értelmezett és elméletileg is megalapozott inspirációból kibomló, egyedi tér- és stíluskoncepcióra kell hogy épüljön. Így az adott terv témája, helyszíne, használati és esztétikai értéke kulturálisan is releváns belsőépítészeti minőséget eredményez.

A legcsodálatosabb élmény, amikor ugyanaz az tervezési feladat, ugyanaz a tudás mindenkinél egy egyedi, megismételhetetlen látványt hoz létre. Az egyéni tervezői tehetség és alkotóerő a diplomamunkában teljesedik ki, ami kellő szakmai önbizalommal vértezi fel a KREA hallgatóit.

Leendő hallgatóink, kedves érdeklődők, kattintsatok az alábbi videóra, és ha inspirált a beszélgetés, vár Rád a KREA alkotóközössége!

Tájékozódj az Enteriőr szakokról bővebben itt! 

Megtetszett a KREA? Jelentkezz hozzánk a következő tanévre!

Tabló:

Nagy Irisz - enteriőr designer - belsőépítész

Megtetszett a szak?
Jelentkezz hozzánk és kezd el a szakot már a következő félévben!
Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM
Social KREA