Personal Stylist középszintű
a képzésről

A personal stylist öltözködéskultúránk nélkülözhetetlen szakembere, aki  stílustanácsadóként magánszemélyek, hírességek és közszereplők utcai, hivatali, valamint alkalmi megjelenéséhez készít komplex stylingbook-ot. A személyi stylist szakmai hozzáértéssel építi fel és alakítja át megbízója teljes gardróbját, továbbá a „personal image” kialakításában is professzionális tanácsadást nyújt.

Szeretnél az emberek vizuális megjelenésével és annak alakításával foglalkozni? Részévé válni annak a folyamatnak, amelyben személyes imázsukat a szépség és harmónia formálja? A KREA az a kreatív színtér, ahol nemcsak azokat az empatikus és vizuális készségeket sajátítod el, amelyek egy személyiség imázsának felméréséhez és alakításához szükségesek, de Te magad is átmész ezen az átalakuláson: a nálunk szerzett tapasztalatok profi szakemberré tesznek!

Nézd vissza a rendkívüli helyzet miatt online megtartott divat szakos tájékoztatónkat, amelyet Nemes Mara igazgatónk az otthonából közvetített. A videót az alábbi linken éred el.

Megszerezhető végzettség minősítése
Personal Stylist magániskolai magyar és angol nyelvű középszintű tanúsítvány
Alkalmak
3x3-6 óra/hét
Időpontok
16.30-21.15/nap
Képzési idő/hét
2 félév
Összes óraszám
470
Képzési díj
360.000 Ft + áfa/félév
felvételi követelmények
 • FELVÉTELI KÖVETELMÉNYEK A PERSONAL STYLIST KÉPZÉSRE
 •  

  *** A KREA felvételi vizsgáit a járványügyi korlátozások feloldása miatt személyesen, egy 10-15 perces, kötetlen beszélgetés keretében bonyolítjuk le a KREA-ban. Az online jelentkezést követően a jelentkezőket emailben értesítjük a felvételi pontos időpontjáról, a felvételi feladatok feltöltésének részleteiről, illetve az egyéb tudnivalókról.  ***

  1. Érettségi bizonyítvány. (Amennyiben a felvételi időpontjáig nincs meg, elegendő bemutatni a szeptemberi tanévkezdéskor.)

  2. Motivációs levél. Tartalma: személyi adatok, iskolai tanulmányok, esetleges szakmai előélet, a szak választásának indoklása, kedvenc hazai és nemzetközi tervezők, szakmai fórumok médiumok ismertetése, egyéni jövőkép bemutatása. Terjedelme: maximum 2 db A4-es oldal.

  Felvételi feladatok:

  1. Mutass be egy számodra ideális lifestyle-t  képekben, kiegészítő szöveggel és készíts ebből egy PPT-t. Feldolgozási javaslat:Készíts montázst vagy moodboardot az általad megálmodott lifestyle főszereplőiről egy női és egy férfi karakterről! (Ők lehetnek egyedülállók vagy egy pár is.)Készíts moodboardokat életstílusukról (élettér, étkezési szokások ,kulturális szokások, testkultúra és egészség….lehet egy, vagy több moodboard is!)Készíts moodboardokat az őszi/téli, illetve a tavaszi/nyári öltözék és kiegészítő szettjeikről, amikor dolgoznak, sportolnak, illetve kulturális programokon vesznek részt!)

   

  SEGÍTSÉG

  További kérdésekkel a stylist szak vagy a felvételi kapcsán keressetek bennünket a +36 20 344 4980 számon vagy a csek.szandra@kreaiskola.hu címen!

   

   

elméleti és gyakorlati tantárgyak
Művészettörténet
Viselettörténet
Divat- és vizuális kultúra
Színtan
Anyagismeret
Programismeret
Színanalízis
Vizuális kommunikáció
Smink
Öltözködéskultúra
Testanalízis
Pszichológia- és testlélektan
Kortárs divattrendek
tervezési tárgyak
Személyi styling
Gardróbrendezés
Formal dress
Kreatív styling
Divatfotó gyakorlat
Szakmai workshop
Kreatív workshop
Individuális styling
Megtetszett a szak?
Jelentkezz hozzánk és kezd el a szakot már a következő félévben!
Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM