Personal Stylist középszintű
a képzésről

A personal stylist öltözködéskultúránk nélkülözhetetlen szakembere, aki  stílustanácsadóként magánszemélyek, hírességek és közszereplők utcai, hivatali, valamint alkalmi megjelenéséhez készít komplex stylingbook-ot. A személyi stylist szakmai hozzáértéssel építi fel és alakítja át megbízója teljes gardróbját, továbbá a „personal image” kialakításában is professzionális tanácsadást nyújt.

Szeretnél az emberek vizuális megjelenésével és annak alakításával foglalkozni? Részévé válni annak a folyamatnak, amelyben személyes imázsukat a szépség és harmónia formálja? A KREA az a kreatív színtér, ahol nemcsak azokat az empatikus és vizuális készségeket sajátítod el, amelyek egy személyiség imázsának felméréséhez és alakításához szükségesek, de Te magad is átmész ezen az átalakuláson: a nálunk szerzett tapasztalatok profi szakemberré tesznek!

Megszerezhető végzettség minősítése
Personal Stylist magániskolai magyar és angol nyelvű középszintű tanúsítvány
Alkalmak
3x3-6 óra/hét
Időpontok
16.30-21.15/nap
Képzési idő/hét
2 félév
Összes óraszám
470
Képzési díj
380.000 Ft + Áfa / félév. A félévente fizetendő képzési díj éves szinten az infláció mértékétől függően változhat.
felvételi követelmények
 • FELVÉTELI KÖVETELMÉNYEK A PERSONAL STYLIST KÉPZÉSRE
 •  

  1. Érettségi bizonyítvány. (Amennyiben a felvételi időpontjáig nincs meg, elegendő bemutatni a szeptemberi tanévkezdéskor.)

  2. Motivációs levél. Tartalma: személyi adatok, iskolai tanulmányok, esetleges szakmai előélet, a szak választásának indoklása, kedvenc hazai és nemzetközi tervezők, szakmai fórumok médiumok ismertetése, egyéni jövőkép bemutatása. Terjedelme: maximum 2 db A4-es oldal.

  3. Felvételi elbeszélgetés. Kötetlen személyes elbeszélgetés (max.10–15 perc), ahol megismerjük a jelentkező rátermettségét, motiváltságát, kulturális tájékozottságát és érdeklődését. Ezt a felvételi feladatok közös megtekintése követi.

  Felvételi feladatok:

  1. Mutass be egy számodra ideális lifestyle-t  képekben, kiegészítő szöveggel és készíts ebből egy PPT-t. Feldolgozási javaslat:Készíts montázst vagy moodboardot az általad megálmodott lifestyle főszereplőiről egy női és egy férfi karakterről! (Ők lehetnek egyedülállók vagy egy pár is.)Készíts moodboardokat életstílusukról (élettér, étkezési szokások ,kulturális szokások, testkultúra és egészség….lehet egy, vagy több moodboard is!)Készíts moodboardokat az őszi/téli, illetve a tavaszi/nyári öltözék és kiegészítő szettjeikről, amikor dolgoznak, sportolnak, illetve kulturális programokon vesznek részt!)

   

elméleti és gyakorlati tantárgyak
Művészettörténet
Kortárs képzőművészet
Öltözködéskultúra és viselettörténet
Kortárs divattrendek
Sminktrendek
Színtan
Anyagismeret
Vizuális kommunikáció
Pszichológia- és testlélektan
Programismeret (Photoshop)
tervezési tárgyak
Personal branding
Personal styling
Színanalízis
Testanalízis
Gardróbrendezés
Styling book készítés
Formal dress
Kreatív styling - divatfotó
Divatfotó gyakorlat
Star image
Szakmai workshop
Megtetszett a szak?
Jelentkezz hozzánk és kezd el a szakot már a következő félévben!
Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM