Personal Styling & Branding
a képzésről

Mindig is meg szeretted volna tanulni, hogyan építs fel magadnak egy jól működő ruhatárat? Szeretnéd jobban kifejezni önmagad az öltözködéseddel? Érdekel a véleményvezérek és influenszerek világa? Szeretnél sikereket elérni a social media felületeken és meg szeretnéd tanulni, hogyan hozz létre megnyerő tartalmakat az online világban? Mindezt egy organikusan növekvő, hűséges követőtáborral? Ha ezekre a kérdésekre igen a válaszod, akkor a KREA Personal styling & branding képzésén a helyed!

2022 őszén először indítjuk tanfolyamunkat, amelynek célja egy kiváló minőségű, a piaci igényeknek megfelelő képzés nyújtása azok számára, akik saját brand-jüket, autentikus énmárkájukat szeretnék kialakítani.

A KREA Design Iskola Personal Styling & Branding képzésén a résztvevő tudatosan felépített rendszer szerint tervezi meg az életformájának, és az aktuális trendeknek megfelelő öltözék-szettjeit, amelyek mind funkcionális, mind esztétikai szempontból megfelelnek a személyi imázsának. Megismeri az alkati sajátosságait, test- és színanalízist készít, és ennek megfelelően alakítja ki gardróbját. Erről egy „styling book” kézikönyvet készít, amely tartalmazza az öltözékén túl a hajviseletére és sminkjére vonatkozó tanácsokat is.

A KREA-nak fontos célja, hogy megismertesse a hallgatókkal a hazai márkákat, ezért fotózással egybekötött showroom látogatást is szervez, ahol lehetőség lesz felpróbálni az adott márka legújabb kollekciójának darabjait. 

A 12 hetes tanfolyam kreatív és önfejlesztő feladatokkal segíti elő, hogy hallgatóink új tudása fokozatosan és folyamatosan épüljön be mindennapi szemléletükbe.

Nézd vissza a 2023/24. tanév online tájékoztatóját, amelyben Nemes Mara igazgatónk részletesen bemutatja neked az  Fashion Sytlist képzésen elérhető szakjainkat:

Megszerezhető végzettség minősítése
A kurzus elvégzését igazoló Personal Styling & Branding magániskolai (nem állami) tanúsítvány.
Alkalmak
1-2x3-6 óra/hét
Időpontok
16.30-21.15/nap
Képzési idő/hét
1 félév (12-15 hét)
Összes óraszám
~150
Képzési díj
380.000 Ft+áfa
felvételi követelmények
 • JELENTKEZÉS MENETE
 • 1. ONLINE JELENTKEZÉSI LAP KITÖLTÉSE

  Az alábbi dokumentumok elküldése a titkarsag@kreaiskola.hu címre:

  2. Érettségi bizonyítvány. (Amennyiben a felvételi időpontjáig nincs meg, elegendő bemutatni a szeptemberi tanévkezdéskor.)

  3. Motivációs levél. Tartalma: személyi adatok, iskolai tanulmányok, esetleges szakmai előélet, a szak választásának indoklása, kedvenc hazai és nemzetközi tervezők, szakmai fórumok és médiumok ismertetése, egyéni jövőkép bemutatása.
  Terjedelme: maximum 2db A4-es oldal

  4. Regisztrációs díj + tandíj I. részlet (helyfoglaló) befizetése a Művészeti KREA kft. bankszámlaszámára (10405004-50526767-84541002, K&H Bank)

  TOVÁBBI INFORMÁCIÓKAT A JELENTKEZÉS MENETÉRŐL ITT TALÁLSZ!

   

 • FELVÉTELI KÖVETELMÉNYEK A PERSONAL STYLIST & BRANDING KÉPZÉSRE
 • Felvételi elbeszélgetés. Kötetlen személyes elbeszélgetés (max.10–15 perc), ahol megismerjük a jelentkező rátermettségét, motiváltságát, kulturális tájékozottságát és érdeklődését.

  További kérdésekkel a szak vagy a felvételi kapcsán keressetek bennünket a +36 70 318 2970 számon vagy a titkarsag@kreaiskola.hu címen!

   

elméleti és gyakorlati tantárgyak
Kortárs divattrendek
Sminktrendek
Anyagismeret
Vizuális kommunikáció
Programismeret (Photoshop)
tervezési tárgyak
Personal branding
Personal styling
Színanalízis
Testanalízis
Gardróbrendezés
Styling book készítés
Formal dress
Kreatív styling - divatfotó
Divatfotó gyakorlat
Star image
Szakmai workshop
Megtetszett a szak?
Jelentkezz hozzánk és kezd el a szakot már a következő félévben!
Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM