Personal styling & branding
a képzésről

Mindig is meg szeretted volna tanulni, hogyan építs fel magadnak egy jól működő ruhatárat? Szeretnéd jobban kifejezni önmagad az öltözködéseddel? Érdekel a véleményvezérek és influenszerek világa? Szeretnél sikereket elérni a social media felületeken és meg szeretnéd tanulni, hogyan hozz létre megnyerő tartalmakat az online világban? Mindezt egy organikusan növekvő, hűséges követőtáborral? Ha ezekre a kérdésekre igen a válaszod, akkor a KREA Personal styling & branding képzésén a helyed!

2022 őszén először indítjuk tanfolyamunkat, amelynek célja egy kiváló minőségű, a piaci igényeknek megfelelő képzés nyújtása azok számára, akik saját brand-jüket, autentikus énmárkájukat szeretnék kialakítani.

A KREA Design Iskola Personal styling & branding képzésén a résztvevő tudatosan felépített rendszer szerint tervezi meg az életformájának, és az aktuális trendeknek megfelelő öltözék-szettjeit, amelyek mind funkcionális, mind esztétikai szempontból megfelelnek a személyi imázsának. Megismeri az alkati sajátosságait, test- és színanalízist készít, és ennek megfelelően alakítja ki gardróbját. Erről egy „styling book” kézikönyvet készít, amely tartalmazza az öltözékén túl a hajviseletére és sminkjére vonatkozó tanácsokat is.

A KREA-nak fontos célja, hogy megismertesse a hallgatókkal a hazai márkákat, ezért fotózással egybekötött showroom látogatást is szervez, ahol lehetőség lesz felpróbálni az adott márka legújabb kollekciójának darabjait. 

A 12 hetes tanfolyam kreatív és önfejlesztő feladatokkal segíti elő, hogy hallgatóink új tudása fokozatosan és folyamatosan épüljön be mindennapi szemléletükbe.

Megszerezhető végzettség minősítése
Personal styling & branding magániskolai magyar és angol nyelvű tanúsítvány
Alkalmak
1-2x3-6 óra/hét
Időpontok
16.30-21.15/nap
Képzési idő/hét
1 félév (12-15 hét)
Összes óraszám
~150
Képzési díj
380.000 Ft (bruttó)
felvételi követelmények
  • FELVÉTELI KÖVETELMÉNYEK A PERSONAL STYLIST & BRANDING KÉPZÉSRE
  •  

    1. Érettségi bizonyítvány. (Amennyiben a felvételi időpontjáig nincs meg, elegendő bemutatni a szeptemberi tanévkezdéskor.)

    2. Motivációs levél. Tartalma: személyi adatok, iskolai tanulmányok, esetleges szakmai előélet, a szak választásának indoklása, kedvenc hazai és nemzetközi tervezők és influenszerek, egyéni jövőkép bemutatása. Terjedelme: maximum 2 db A4-es oldal.

    3. Felvételi elbeszélgetés. Kötetlen személyes elbeszélgetés (max.10–15 perc), ahol megismerjük a jelentkező rátermettségét, motiváltságát, kulturális tájékozottságát és érdeklődését. Ezt a felvételi feladatok közös megtekintése követi.

elméleti és gyakorlati tantárgyak
Kortárs divattrendek
Sminktrendek
Anyagismeret
Vizuális kommunikáció
Programismeret (Photoshop)
tervezési tárgyak
Personal branding
Personal styling
Színanalízis
Testanalízis
Gardróbrendezés
Styling book készítés
Formal dress
Kreatív styling - divatfotó
Divatfotó gyakorlat
Star image
Szakmai workshop
Megtetszett a szak?
Jelentkezz hozzánk és kezd el a szakot már a következő félévben!
Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM