A 2020/21-es tanév az újítások, a fejlődés és a partneri viszonyok éve volt a KREA-ban. Ebben a cikkben arról szeretnénk beszámolni, hogy a KREA újdonsült együttműködése következtében milyen új lehetőségek nyílnak meg a 2022/23. tanév kezdetével a divattervező szakunkra jelentkezők számára.

A KREA végzős enteriőr designer-belsőépítész évfolyamának hallgatói a négyéves képzésük végén 2021-ben elértek a diplomafeladatuk megvalósításához, amelyet Somlai-Fischer Ádám, a Prezi társapalítója és vezető tervezője előtt kellett megvédeniük. Büszkén állíthatjuk, hogy a KREA-ban idén is kiemelkedő munkák születtek, amelyek egyaránt tanúskodnak szakmai alázatról, alaposságról, valamint kreativitásról.

Hallgatóink diplomafeladata fenntartható közösségi élettér-tervezés volt a szentendrei Pap-szigeti kemping területén. Az alábbiakban a feladatot koordináló tanári közösség ismertetőjét ajánljuk, melyben részletesen bemutatják a tervezési koncepciót, és annak szellemiségét.

Az egyes diplomamunkákról rövidesen egyenként beszámolunk a KREA social media felületein.

Nézd vissza a KREA Online tájékoztatóit az alábbi videókban:

ENTERIŐR: https://vimeo.com/487587738

GRAFIKA: https://vimeo.com/487595481

WEB: https://vimeo.com/490666958

DIVAT: https://vimeo.com/489753548 (Stylist szakok 53:29-tól!)

FOTÓ: https://vimeo.com/487620734

Szeretnél betekintést nyerni a KREA-s hallgatók műhelymunkáiba? Szeretnéd látni diákjaink vizsga prezentációit, hogyan épül fel egy tervdokumentáció, és milyen izgalmas témákon fogsz dolgozni, ha csatlakozol hozzánk? 

Megtetszett a szak?
Jelentkezz hozzánk és kezd el a szakot már a következő félévben!
Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM