Fashion Stylist - Online nyílt nap
2022. december. 13.

KREA – A SIKERES DESIGNEREK ISKOLÁJA

FASHION STYLIST SZAK – A LEGMAGASABB SZÍNTŰ STYLIST KÉPZÉS, AHOL EGY MENŐ ÉS KREATÍV KÖZÖSSÉG TAGJA LESZEL!

Időpont: 2022 december 13. kedd 16.30

Helyszín: ONLINE

REGISZTRÁLJ ITT!

Az esemény programja:

FASHION EDITORIAL NYÍLT ÓRA: Hogyan lehet elmesélni egy storyt a divat styling nyelvén? Ruhákkal, divatkiegészítőkkel, egy szuper modellel, egy jól kiválasztott helyszínnel és egy jó stábbal! Koncepciótól a fotótervig. Erről láthatsz munkaközi prezentációkat.

SZAKTÁJÉKOZATATÓ ELŐADÁS: Kreatív vagy, és imádod a divat világát? Szeretnéd tudni, hogyan lehetsz a divatszcéna meghatározó szereplője? Hogyan alkothatsz kreatív divatanyagokat magazinok számára? Hogyan kommunikálnak a divatfotók egy márka identitásáról? Kinek szól a Personal styling & branding kurzusunk? Tarts velünk, és betekintést nyersz a kulisszák mögé! Hallgatói munkákon keresztül megismered a FASHION STYLIST, ÉS A FASHION ART DIRECTOR szak felépítését egyedi módszertanát és tantárgyi struktúráját.

A KREA egyedülálló új rövid kurzusa: PERSONAL STYLING & BRANDING, amely egy igazi önismereti utazás! Neked szól, ha szeretnéd megtalálni saját egyéni világodat és stílusodat, ha szeretnéd a külső és belső szépségedet megmutatni, hitelesen kommunikálni kifelé. Neked szól, ha társadalmi vagy szakmai státuszodat erősíteni szeretnéd egy vagány és egyedi megjelenéssel, vagy ha a jövődet trend diktálóként, influencerként képzeled el!

Ha regisztrálsz, januárban részt vehetsz egy valós DIVATFOTÓZÁSON, és a CAFÉ CHAT programunkon, ahol egy jó kávé mellett, beszélgetünk a szakokról, és válaszolunk kérdéseidre!

MIÉRT A KREA?

  • Felkészít a valós szakmai kihívásokra, hogyan kell egyedi koncepciókra épülő bazár és edtorial anyagokat készíteni a különböző divatmagazinok számára.
  • Megtanítja, hogyan kell egy divatmárka filozófiájáról és identitásáról vizuálisan kommunikálni, koncepcióban és stratégiában gondolkodni.
  • Valós fotózási gyakorlatokon megmutatja, mi történik a kulisszák mögött, hogyan dolgozik együtt egy profi stáb.
  • A személyi styling programja, felkészít a hétköznapi és ismert személyek átalakítására, egy személyre szóló komplex stylingbook összeállítására.
  • Sokfelé nyílnak lehetőségeid, magazinok, kreatív ügynökségek és a különböző produkciók világa vár rád!

Tájékozódj a Stylist szakokról bővebben az alábbi linkekre kattintva!

FASHION STYLIST

PERSONAL STYLING & BRANDING

Megtetszett a KREA? Jelentkezz hozzánk 2023. február 15-ig a következő tanévre!

Munka:

Pozsonyi Virág Anna - Fashion Art Director - Diploma

Megtetszett a szak?
Jelentkezz hozzánk és kezd el a szakot már a következő félévben!
Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM
Social KREA