FASHION PREZENTÁCIÓ 2018
2018. június. 20.

Testközelből tapasztalhattuk meg a végzős divattervezők diplomakollekcióinak innovatív erejét. Idén a KREA Kortárs Művészeti Iskola szembement a kifutós divatbemutató tradíciójával. A fashion designerek modelleken, de térinstallációkba rendezve mutatták be öltözékeiket. Az újító jellegű prezentációs megoldás lehetőséget adott arra, hogy a textúrákat közelről látva, az anyagokat megérintve formáljunk véleményt a pályakezdő divattervezők, amúgy igen magas színvonalú munkáiról.

Amellett, hogy óránként új kollekciót ismerhettünk meg, az installációk is folyamatos változásban voltak. A divattervezők koncepciójához igazítva a helyszín is prezentációról prezentációra új formát öltött. A megújuló enteriőrők kidolgozásával a fashion designer-ek természetesen nem voltak magukra hagyva. A mozdítható stílus- és modul elemekből álló tereket Kiss Dávid a Thebakker Manufactory formatervezőjének irányításával, a KREA enteriőrös hallgatói tervezték és alakították ki.

A KREA Kortárs Művészeti Iskola 2018-ban végzet divattervezői: Belovai Bettina, Bodó Márta, Hegedűs Bernadett, Karlócai Rubina, Perrin Júlia, Varga Viktória.

Diploma témavezetők és szakvezetők: Anda Emília (ANDA), Godena-Juhász Attila és Tóth András fashion designerek.

Közreműködő enteriőr designer és enteriőrstylist hallgatók: Szalai Dia, Czinder Gabriella, Zengővári Attila, Kara Bori, Berkes Bogi, Kocsis-Savanya Bia, Péter Csenge, Redenczki Bernadett, Tamók Krisztina, Dömök Afrodité, Lam Dzuliyah

Külön köszönettel tartozunk a fashion prezentáció támogatóinak: Dóra Kriszta show koordinátor, EventStudio, Vagabond, Cult Hair & Bazaar, VM Model, WAM Models, KREA divatsmink.

Fotó: Luca Orsi

Megtetszett a szak?
Jelentkezz hozzánk és kezd el a szakot már a következő félévben!
Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM
Social KREA