Divat - Online nyílt nap
2022. december. 02.

KREA – A SIKERES DESIGNEREK ISKOLÁJA

DIVATTERVEZŐ SZAK –  AHOL MEGALAPÍTHATOD A SAJÁT MÁRKÁD!

Időpont: 2022. december 2. péntek 16.30

Helyszín: ONLINE

REGISZTRÁLJ ITT!

Szeretnéd kifutón látni a kollekciódat, vonz a filmes a jelmeztervezés? A KREA az a hely, ahol megvalósíthatod a célodat, és egy menő kreatív közegben tanulhatsz!

Az esemény programja:

DIPLOMA KONCEPCIÓ NYÍLT ÓRA: A Fashion Designer szak 4. évfolyamos hallgatói a diploma témájuk előtanulmányáról prezentálnak, bemutatják a kutató munkájuk eredményét, amiből kirajzolódik a diploma kollekciójuk koncepciója. Nagyon izgalmas témákat választottak, aminek eredményét tavasszal, a diploma bemutatásán látja majd a nagyközönség. Érdemes betekinteni a kulisszák mögé, hiszen a diploma évben, az egyedi tervezői hang kibontakoztatása, és a tudatos márkaépítés kerül fókuszba.

SZAKTÁJÉKOZTATÓ ELŐADÁS: Hallgatói munkákon keresztül megismered a DIVAT- ÉS JELMEZTERVEZŐ, illetve a FASHION DESIGNER szak felépítését egyedi módszertanát, tantárgyi struktúráját.

MIÉRT A KREA?

  • Megtanítja, hogyan kell egyedi koncepciókra épülő kollekciókat tervezni, hogyan kell egy divatmárkát létrehozni, mi jelent egy divatmárka filozófiájáról és identitásáról vizuálisan kommunikálni.
  • Nappali tagozatán a MODART főiskolával való együttműködésnek köszönhetően francia BA és MA diplomát szerezhetsz.
  • A KREA mentoring programja felkészít a valós szakmai kihívásokra, a kollekciók piaci bemutatkozását egy profi stáb készíti elő.

Ha regisztálsz, januárban részt vehetsz egy valós DIVATFOTÓZÁSON , és CAFÉ CHAT programunkon, ahol egy jó kávé mellett, beszélgetünk a szakokról, és válaszolunk kérdéseidre!

Tájékozódj a Divat és Stylist szakokról bővebben itt!

Megtetszett a KREA? Jelentkezz hozzánk 2023. február 15-ig a következő tanévre.

Munkák:

Lochinger Vanda - Diplomamunka (részlet)

Falus Klára - Diplomamunka (részlet)

Megtetszett a szak?
Jelentkezz hozzánk és kezd el a szakot már a következő félévben!
Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM
Social KREA