Best of KREA - Divat - Tóth Melinda és Varga Viktória
2023. január. 22.

A Best of KREA online esemény sorozat következő vendégei Tóth Melinda (@Daigeworld) és Varga Viktória (@VIKTORIAVARGABudapest) két egykori KREA-ban végzett hallgatónk, akiket 2022-ben a GLAMOUR - Women of the Year díjátadón az "Év Divattervezője" kategóriában jelöltek.  Ha érdekel, hogy lesz valakiből sikeres divattervező és hogyan alakul ki a saját brand, akkor tarts velünk és kattints a lenti videóra!

Tóth Melinda a DAIGE World márka kreatív igazgatója. A márka 2013-as alapítása óta egy nagyon markáns hangulatot képvisel a hazai divatszcénában. Melinda inspirációi mindig nagyon izgalmasak és előremutatóak, vintage hangulat jellemzi őket meglepő és modern csavarral.

Varga Viktória a VIKTORIAVARGA Budapest márka megalkotója. Ruháival arra szeretné inspirálni a nőket, hogy bátran vállalják egyéniségüket, nőiességüket, valamint hordjanak színeket, hiszen egy jól eltalált árnyalat kiemeli a szépséget és erősíti kisugárzást. A brand-et vibráló és élénk színek jellemzik, melyeket kifinomult szabásvonalak ötvöznek és nőies eleganciát keltenek életre.

Kettejükkel Nemes Mara, a KREA főigazgatója beszélget, ahol egyaránt szó lesz majd KREA-s indulásukról, saját márkáikról, a díjátadóról, következő projektjeikről, illetve, hogy a KREA-ban megszerzett tudásuk, hogyan segíti őket az saját márkájuk működtetésében.

Tájékozódj a Divat és Stylist szakokról bővebben itt!

Megtetszett a KREA? Jelentkezz hozzánk a következő tanévre!

Kép:

VIKTORIAVARGA - 2021 őszi-téli kollekcióból

Megtetszett a szak?
Jelentkezz hozzánk és kezd el a szakot már a következő félévben!
Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM
Social KREA