Fashion Stylist felsőszintű
a képzésről

Készen állsz arra, hogy aktív szereplője legyél a divatiparnak, munkáid megjelenjenek a médiában vagy egy kreatív stáb meghatározó alkotójává válj? A KREA fashion stylist  képzése felkészít erre, és felkészít arra is, hogy tudásodat a stylist szakma legmagasabb szintjére emeld, és art directorként  befolyásold a divat és vizuális kultúránkat és öltözködési szokásainkat!

Nézd vissza a rendkívüli helyzet miatt online megtartott divat szakos tájékoztatónkat, amelyet Nemes Mara igazgatónk az otthonából közvetített. A videót az alábbi linken éred el.

Megszerezhető végzettség minősítése
Fashion Stylist magániskolai magyar és angol nyelvű felsőszintű tanúsítvány
Fashion Stylist
Alkalmak
3x3-6 óra/hét
Időpontok
16.30-21.15/nap
Képzési idő/hét
3 félév
Összes óraszám
660
Képzési díj
380.000 Ft + áfa/félév
felvételi követelmények
 • FELVÉTELI KÖVETELMÉNYEK A FASHION STYLIST KÉPZÉSRE
 • *** A KREA felvételi vizsgáit a járványügyi korlátozások feloldása miatt személyesen, egy 10-15 perces, kötetlen beszélgetés keretében bonyolítjuk le a KREA-ban. Az online jelentkezést követően a jelentkezőket emailben értesítjük a felvételi pontos időpontjáról, a felvételi feladatok feltöltésének részleteiről, illetve az egyéb tudnivalókról.  ***

  1. Érettségi bizonyítvány.

  2. Motivációs levél. Tartalma: személyi adatok, iskolai tanulmányok, esetleges szakmai előélet, a szak választásának indoklása, kedvenc hazai és nemzetközi tervezők, szakmai fórumok médiumok ismertetése, egyéni jövőkép bemutatása. Terjedelme: maximum 2 db A4-es oldal.

  3. Felvételi elbeszélgetés. Kötetlen online elbeszélgetés (max.10–15 perc), ahol megismerjük a jelentkező rátermettségét, motiváltságát, kulturális tájékozottságát és érdeklődését. Ezt a felvételi feladatok közös megtekintése követi.

  Felvételi feladatok:

  1. Merre tart ma a divat? Fejtsd ki gondolataidat arról, hogyan látod a divat jövőjét!  Fognak-e változni a trendek és milyen irányba? Vagy teljesen eltűnnek, esetleg átalakulnak? Milyen tendenciákat indíthatnak el a korunk társadalmi, környezeti világában megjelenő változások? Ezek hogyan befolyásolhatják a divatipart? Milyen változásokat eredményezhetnek az életünkben, hogyan hatnak öltözködési, vásárlási és egyéb szokásainkra? Végezz kutatómunkát, de ügyelj arra, hogy a saját gondolataidra, véleményedre vagyunk kíváncsiak! A feladatot szabadon teljesítheted max. 3 oldalas esszé formátumban, vagy képi és szöveges anyag vegyítésével (ppt, pdf). A kutatómunkádhoz a www.businessoffashion.com oldalt ajánljuk, de más forrást is használhatsz! (Kérjük, ezeket tüntesd fel a munkád végén!

  2. Mutass be egy számodra ideális lifestyle-t  képekben, kiegészítő szöveggel és készíts ebből egy PPT-t. Feldolgozási javaslat:Készíts montázst vagy moodboardot az általad megálmodott lifestyle főszereplőiről egy női és egy férfi karakterről! (Ők lehetnek egyedülállók vagy egy pár is.)Készíts moodboardokat életstílusukról (élettér, étkezési szokások ,kulturális szokások, testkultúra és egészség….lehet egy, vagy több moodboard is!)Készíts moodboardokat az őszi/téli, illetve a tavaszi/nyári öltözék és kiegészítő szettjeikről, amikor dolgoznak, sportolnak, illetve kulturális programokon vesznek részt!)


   

   

elméleti és gyakorlati tantárgyak
XX. század viselettörténet
Kortárs divat
Divat- és vizuális kultúra
Divatfotó
Fotózási gyakorlatok
Reklámfotó és reklámforgatás
Editorial styling
Divatbemutató styling
Szakmai workshop
Divatbemutató gyakorlat
Prezentáció
Blog tervezés és szerkesztés
Street styling
Kreatív styling
Marketing kommunikáció
Divatmarketing kommunikáció
Magazin branding
Bazároldal tervezés
Tipográfia
Médiakultúra
Megtetszett a szak?
Jelentkezz hozzánk és kezd el a szakot már a következő félévben!
Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM