Földes Zsófia / Diplomamunka
Földes Zsófia / Diplomamunka
2024. JANUÁR 26., PÉNTEK, 16:00
2024. JANUÁR 26., PÉNTEK, 16:00

Stylist személyes és online nyílt nap

helyszín ikon
KREA Design Iskola; Budapest, 1051, Október 6. utca 18. Félemelet, Kapukód: 31

MIÉRT ÉRDEMES ELJÖNNÖD?

A KREA az a hely, ahol megvalósíthatod a céljaidat, és profi szakemberré válhatsz a választott szakterületen. A STYLIST képzéseink után magazinok, kreatív ügynökségek, filmek és a különböző produkciók világa vár rád! Hogyan készül egy bazároldal? Mi a magazin tervezés bazároldalainak tervezési folyamata Milyen egy Editorial styling munka? Less be a kulisszák mögé a 2. éves stylistok munkáin keresztül!

AZ ESEMÉNY PROGRAMJA

Hogyan lehet elmesélni egy storyt a divatstyling nyelvén? Hogyan valósul meg egy celebrity styling gyakorlat a KREA-n? Koncepciótól a fotótervig és a megvalósult projektig, most megnézheted hallgatóink vizsgaprezentációit. Ismerd meg, hogyan kell egyedi koncepciókra épülő bazár és editorial anyagokat készíteni a különböző divatmagazinok számára! A munkákon keresztül betekinthetsz hogyan lehet egy divatmárka filozófiájáról és identitásáról vizuálisan kommunikálni, koncepcióban és stratégiában gondolkodni.

Téma: Celebrity styling, Bazároldal, Editorial styling;
Konzulens tanárok: Kiss Szilárd, Szegedi Kata, Kiss Márk

Tudj meg mindent STYLIST szakjainkról és nyerj betekintést a képzés mindennapjaiba egy személyes vizsgaprezentáció alkalmával! A prezentációk után lehetőséged lesz személyesen kérdezni szakmenedzsereinktől és tájékozódhatsz képzéseinkről!

Az online eseményre regisztrálóknak linket küldünk a belépéshez! Online eseményünk élőben kerül közvetítésre, felvétel nem készül róla.

Nem tudsz eljönni személyesen, vagy szeretnél felkészülten érkezni a nyílt napra? Nézd meg az online szaktájékoztatónkat!

STYLIST SZAK KÉPZÉSEI:

  • Fashion Stylist - Felsőszintű
  • Fashion Art Director - Mesterszintű

Nézd meg az online szaktájékoztatónkat!

jobbrafel nyíl