Tégely Laurát választották az Yves Saint Laurent magyarországi sminkmesterének, a márka divatsmink képviselőjének! Az öröm hír apropóján interjút készítettünk a KREA szakvezetőjével.

3 FÉLÉVES KÉPZÉSSEL INDUL SZEPTEMBERBEN A NAGY TRADÍCIÓKKAL RENDELKEZŐ LAKBERENDEZŐ SZAK A KREÁBAN

Ha képes vagy megmozgatni a kreatív alkotó erődet, és készen állsz arra, hogy a különböző igényű megrendelők egyedi életterét megtervezd, válj profi lakberendezővé a Kreában! Minderre garancia az iskolánk által kifejlesztett egyedi tematika, a szakmai portfóliók, a számtalan piaci referencia, a kiváló tanári karunk, és a 20 éves tapasztalat!

A KREÁBAN 2016-ban végzett divattervezők közül négy hallgatónkat, mint a jövő egyik legigéretesebb tervezőjét említi a DÍVÁNY.hu!

 

Mitől lesz stílusteremtő egy öltözék, arculat, enteriőr, smink vagy fotó? A designertől. Belőled hogyan válhat profi designer? Ha a jövődet a KREÁVAL tervezed!

KREA divatbemutató a Marie Claire Fashion Days-en.

A másodéves enteriőrtervezők Bihary Sarolta építésszel tanulmányúton jártak a Szentendrei Skanzenben. Inspirálódtak és anyagot gyűjtöttek a szentgáli porta belső tereinek áttervezéséhez. Parasztház újragondolás alatt!

Tombor Sarolta és Tégely Laura szakvezetők a KREA végzett divatsminkeseivel és hallgatóival esztétikusan látványos sminkeket alkottak a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe-ra.

Fátyol Viola nyerte az idei Robert Capa Magyar Fotográfiai Nagydíjat! Szívből gratulálunk a KREA művésztanárának!

Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM