Kedves KREÁSOK! A megállapodás megköttetett, díjmentesen indulhattok a Hellodesign Talent Award 2016 tehetségkutató versenyén! Július 15-ig várják vizsga- és diplomamunkáitokat!

Tegnap ismertették az idei Kékszalag részletes programját. A sajtótájékoztató apropóján Páncsity Lídiát a vitorlásverseny új arculatának tervezőjét kérdeztük.

A Fashion In Motion Divatbemutatón a  KREA frissen végzett divattervezőinek  diplomakollekciót láthatták az érdeklődők 2016. június 15-én szerdán az Akvárium Klubban.

Tanulj a KREÁBAN és valós piaci szituációkat modellező feladatok révén sajátíthatód el a logó-, arculat-, kiadvány-, csomagolás-, reklámkampány vagy akár új média felület tervezéséhez szükséges ismereteket! Válj profi designerré, aki képes koncepció és egyedi grafikai látvány megalkotására!

Jelentkezési határidő: június 24. péntek!

Kattints és tudj meg többet a beiratkozásról!

Negyedéves divattervezőink és végzős stylistjaink túl vannak a nagy megmérettetésen, kirepülnek! Itt az idő, hogy elinduljanak a pályán! Hallgatóink diplomamunkáihoz gratulálunk, a divattervezők kollekciói a Fashion In Motion divatbemutatón debütálnak.

A KREA enteriőr designer képzése több, mint magyar oktatásban értelmezett belsőépítészet! Olyan piacképes és sokoldalú tervező válhat belőled, akinek átfogó szakmai tudása a stylingra, látványtervezésre és belsőépítészetre egyaránt kiterjed!

Jelentkezési határidő: június 24. péntek!

Kattints és tudj meg többet a beiratkozásról!

Tanulj koncepció és kollekció központú tervezést a legnevesebb hazai divatmárkák designereitől! A divat szféra kihívásaihoz igazodó oktatási programmal, fashion projektekkel és gyakorlati lehetőségekkel várunk!

Jelentkezési határidő: június 24. péntek!

Kattints és tudj meg többet a beiratkozásról!

Ha érdekel az alkalmazott fotográfia, mint az építészeti/enteriőr fotó, tárgy/műtárgy reprodukció, modell-, divat- és reklámfotó, akkor válaszd a KREÁT! Élj a lehetőséggel, mélyítsd el tudásodat, ismerd meg a fotográfia különféle területeit és cseréld a hobbi fotózást szakmára!

Jelentkezési határidő: június 24. péntek!

Kattints és tudj meg többet a beiratkozásról!

Mi is ott voltunk az idei Múzeumok Majálisán a Magyar Nemzeti Múzeumban! Divatsmink, fotó, dekoratőr és enteriőrtervező szakos hallgatóink egyaránt közreműködtek az eseményen! Köszönjük a munkájukat!

Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy újabb szenzációs sikert ért el a KREA egy tehetséges hallgatója. A VizesVB után a 2016-os Kékszalag vitorlás verseny is KREÁS arculattal startol, Páncsity Lídia harmadéves Brand Designer komplex arculattervével.

Ismét szuper helyszínt hoztak létre a KREA oktatói Szabó Andrea és Zlinszky-Elmer Krisztina enteriőr designerek, azaz a A fiók! Nanushka legújabb pop-up boltjának oázis tereit enteriőrtervező hallgatóink Bodrogi Fanni és Halbritter Lili közreműködésével alakították ki.

Büszkén mutatjuk be Keserű Barbara sminkest, aki az elsők között végzett 2008-ban a Krea Művészeti Iskola Divatsmink szakán és azóta is szorgalmasan építi a karrierjét. Tehetségét és rátermettségét bizonyitja, hogy 2013 óta ARTDECO fősminkeseként tevékenykedik és idén az Elle Fashion Show sminkjeit álmodta meg vezetősminkesként, ahol egy egész csapatot irányítva diktálta az idei szépségtrendet. Több Kreában végzett diákot választott maga mellé, mint Huszár Kata, Varga Alíz, Galambos Eszter és Batai Gergő. Megkerestük Barbarát, hogy meséljen az élményeiről.

Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM