Hellodesign Talent Award 2016
2016. június. 28.

Kedves KREÁSOK! A megállapodás megköttetett, díjmentesen indulhattok a Hellodesign Talent Award 2016 tehetségkutató versenyén! Július 15-ig várják vizsga- és diplomamunkáitokat!

Hellodesign Talent Award 2016 nevezési felhívás

Alkalmazott művészeti és építész hallgatók, frissen diplomázók figyelem! Segítsd szakmai karriered indulását és nevezz a Hellodesign Talent Award tehetségkutató programjára, hogy megismerhessen a szakma, a nagyközönség és leendő megbízóid!

A Hellodesign Talent Award nonprofit program célja, hogy széles körű ismertséget biztosítson a tehetséges pályakezdő alkalmazott művészek és építészek számára.

A hallgatói projekteket szakmai zsűri bírálja el. A bemutatásra beválogatott anyagokból kerülnek ki a jelöltek, a döntősök, a kategória nyertesek illetve a közönségdíjas. Minél előkelőbb helyen végez a projekted, annál több bemutatást, nagyobb olvasottságot, nagyobb ismertséget szerez számodra itt, a Hellodesign weboldalán, 12 ezres Facebook közössége előtt, Instagram oldalán illetve a program eredményeit bemutató hazai és nemzetközi médiában. A nyertesek eredményét oklevéllel tanúsítjuk, projektjükön és önéletrajzukban pedig örökösen használhatják a Hellodesign Talent Award 2016 Winner megjelölést.

A programba a magyarországi felsőoktatásban illetve felsőfokú képzésben résztvevő aktív vagy idén végzett hallgatók jelentkezhetnek építészet, tárgytervezés, divattervezés, grafika, fotográfia, animáció és média design területről a 2015/16-os tanévben készített évközi vagy diploma projektjeikkel. Kérjük, légy figyelemmel arra, hogy partnerintézeti és nem partnerintézeti hallgatók projektjeire a jelentkezés díjával kapcsolatban más feltételek érvényesek. A partnerintézetek listáját lejjebb görgetve találhatod.

EARLY BIRD JELENTKEZÉS

- Early Bird jelentkezés határideje: 2016. június 30.

- Early Bird jelentkezés díja minden projektre: díjmentes

NORMÁL JELENTKEZÉS

- Normál jelentkezés határideje: 2016. július 15.

- Normál jelentkezés díja partnerintézeti* projektekre: díjmentes

- Normál jelentkezés díja nem partnerintézeti projektekre: 8.000 Ft

PÓTJELENTKEZÉS

- Pótjelentkezés határideje: 2016. július 30.

- Pótjelentkezés díja minden projektre: 12.000 Ft

*PARTNERINTEZETEINK:

- Budapesti Metropolitan Egyetem

- Eszterházy Károly Egyetem Vizuális Művészeti Intézet

- Magyar Képzőművészeti Egyetem

- Moholy-Nagy Művészeti Egyetem

- Nyugat-Magyarországi Egyetem Alkalmazott Művészeti Intézet

- KREA Kortárs Művészeti Iskola

Felhívás: www.hellodesign.org/award

Jelentkezés: www.hellodesign.org/project-sending

Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM
Social KREA