Mitől lesz stílusteremtő egy öltözék, arculat, enteriőr, smink vagy fotó? A designertől. Belőled hogyan válhat profi designer? Ha a jövődet a KREÁVAL tervezed!

Pénteken szabadulós szobákkal vártuk a gólyákat a KREÁBAN!

A KREA kártya - az iskola hallgatóinak kedvezményeket biztosító, fényképes, névre-szóló igazolvány, amit minden félévben hologramos matricával érvényesítünk.

Ember és környezetének viszonyát vizsgáló témákkal készültünk az idei Design Hétre.

Pótjelentkezési időszak a KREÁBAN 2016. augusztus 29-től - szeptember 12-ig.

Kedves KREÁSOK! A megállapodás megköttetett, díjmentesen indulhattok a Hellodesign Talent Award 2016 tehetségkutató versenyén! Július 15-ig várják vizsga- és diplomamunkáitokat!

Tegnap ismertették az idei Kékszalag részletes programját. A sajtótájékoztató apropóján Páncsity Lídiát a vitorlásverseny új arculatának tervezőjét kérdeztük.

Tanulj a KREÁBAN és valós piaci szituációkat modellező feladatok révén sajátíthatód el a logó-, arculat-, kiadvány-, csomagolás-, reklámkampány vagy akár új média felület tervezéséhez szükséges ismereteket! Válj profi designerré, aki képes koncepció és egyedi grafikai látvány megalkotására!

Pótjelentkezési időszak: 2016. augusztus 29-től - szeptember 12-ig.

Kattints és tudj meg többet a beiratkozásról!

Mi is ott voltunk az idei Múzeumok Majálisán a Magyar Nemzeti Múzeumban! Divatsmink, fotó, dekoratőr és enteriőrtervező szakos hallgatóink egyaránt közreműködtek az eseményen! Köszönjük a munkájukat!

Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy újabb szenzációs sikert ért el a KREA egy tehetséges hallgatója. A VizesVB után a 2016-os Kékszalag vitorlás verseny is KREÁS arculattal startol, Páncsity Lídia harmadéves Brand Designer komplex arculattervével.

A KREA harmadéves hallgatójának Hetsch Ferinek a VizesVB arculata és kampánya nyerte el tetszését a Szervező Bizottságnak, amely a világ egyik legnagyobb sporteseményét szervezi 2017-ben Budapesten.

Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM