Mitől lesz stílusteremtő egy öltözék, arculat, enteriőr, smink vagy fotó? A designertől. Belőled hogyan válhat profi designer? Ha a jövődet a KREÁVAL tervezed!

Fátyol Viola nyerte az idei Robert Capa Magyar Fotográfiai Nagydíjat! Szívből gratulálunk a KREA művésztanárának!

Pénteken szabadulós szobákkal vártuk a gólyákat a KREÁBAN!

A KREA kártya - az iskola hallgatóinak kedvezményeket biztosító, fényképes, névre-szóló igazolvány, amit minden félévben hologramos matricával érvényesítünk.

Ember és környezetének viszonyát vizsgáló témákkal készültünk az idei Design Hétre.

Pótjelentkezési időszak a KREÁBAN 2016. augusztus 29-től - szeptember 12-ig.

Kedves KREÁSOK! A megállapodás megköttetett, díjmentesen indulhattok a Hellodesign Talent Award 2016 tehetségkutató versenyén! Július 15-ig várják vizsga- és diplomamunkáitokat!

Ha érdekel az alkalmazott fotográfia, mint az építészeti/enteriőr fotó, tárgy/műtárgy reprodukció, modell-, divat- és reklámfotó, akkor válaszd a KREÁT! Élj a lehetőséggel, mélyítsd el tudásodat, ismerd meg a fotográfia különféle területeit és cseréld a hobbi fotózást szakmára!

Pótjelentkezési időszak: 2016. augusztus 29-től - szeptember 12-ig.

Figyelembe véve az igényeket a KREA Fotográfus szakára a beiratkozási határidőt szeptember 19-ig meghosszabbítottuk!

Kattints és tudj meg többet a beiratkozásról!

Mi is ott voltunk az idei Múzeumok Majálisán a Magyar Nemzeti Múzeumban! Divatsmink, fotó, dekoratőr és enteriőrtervező szakos hallgatóink egyaránt közreműködtek az eseményen! Köszönjük a munkájukat!

Sikeres Designer szeretnél lenni? Designer vagy de szeretnéd magad továbbképezni, és egy olyan tervezői szemléletet elsajátítani, aminek a fókuszában a piacképes projekt központú konceptuális tervezés van? A KREA egyedi oktatási programot és metodikát dolgozott ki a különböző szakirányú diplomával rendelkező fiatal designereknek!

Fotográfia szakon tanuló hallgatóink vizsgamunkái figyelmet érdemelnek! Ez alkalommal a másodéves Schneider Bálint fotóit osztjuk meg veletek.

Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM