február
07.
Időpont
14.00
helyszin
@KREA Kortárs Művészeti Iskola
TÁJÉKOZTATÓ

Ismerd meg az iskolát, ahol kimagasló tervezők végeztek és tanítanak! A képzést, amin ha részt veszel piacképes designerré válhatsz. Az alkotó közösséget, ahol kapcsolatokat építhetsz. A valós projekteket, amin már hallgatóként dolgozhatsz.
A lehetőségeket, amik várhatnak rád leendő KREA-sként!

Grafikus, Brand Designer, Tervezőoperátor-Grafika, Tervezőoperátor-Webdesign, UI/UX Designer, Personal Stylist, Fashion Stylist, Fashion Art Director & Manager, Divat- és stílustervező, Fashion Designer, Fashion Brand Designer, Divatsminkes, Enteriőr Designer-Belsőépítész, Enteriőrstylist és Látványtervező, Lakberendező, Fotográfus. Ezek azok a szakok, amiket választhatsz és szeptembertől tanulhatsz a KREA-ban!

Ha szeretnél kreatív szakemberré válni és még nem döntöttél, hogy hol tanulj tovább, akkor látogass el a KREA-ba! Szeretettel várunk Nemes Mara igazgató tájékoztató előadására 2018. február 7-én!

Az előadásra a jelentkezésedet a kommunikacio@kreaiskola.hu e-mail címre várjuk 2018. február 6. keddig! Írd meg nekünk, hogy melyik szak keltette fel érdeklődésedet!

Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM
Social KREA