március
21.
Időpont
14.00
helyszin
@KREA Kortárs Művészeti Iskola
NYÍLT NAP

Érdekel, hogy miért különleges a kreatív designerek iskolája? Szeretnéd részletesen megismerni a KREA képzéseit? Szívesen találkoznál a tanárokkal és hallgatókkal? Kíváncsi lennél az oktatók projektjeire, és a diákok munkáira? Megtapasztalnád, hogy milyen a hangulat a termekben? Fontolgatod, hogy szeptembertől nálunk tanulsz tovább?

Csatlakozz hozzánk 2018. március 21-én! Látogass el a KREA-ba soron következő nyílt napunkra!

A program, amivel készülünk:
14.00 Kreáról
Nemes Mara igazgatótól megtudhatod, hogy mit nyújthat neked a KREA oktatási rendszere.
14.30 Szaktájékoztató
A szakfelelősök bemutatják a KREA szeptemberben induló képzéseit. Hallhatsz a képzési struktúráról, szakok közötti különbségekről, tárgyakról, tervezési feladatokról, elvárásokról és eredményekről, illetve megismerheted a felvételi eljárás részleteit is.
Szakok, amelyekről informálódhatsz:
Grafikus, Brand Designer, Tervezőoperátor-Grafika, Tervezőoperátor-Webdesign, UI/UX Designer, Personal Stylist, Fashion Stylist, Fashion Art Director & Manager, Divat- és stílustervező, Fashion Designer, Fashion Brand Designer, Divatsminkes, Enteriőr Designer-Belsőépítész, Enteriőrstylist és Látványtervező, Lakberendező, Fotográfus.
16.30 Portfólió előadások
Milyen jövő állhat előtted, ha a KREÁBAN tanulsz? Hol helyezkedhetsz el és milyen projektek várnak rád végzett designerként? Hallgasd meg a KREA tanárait és volt hallgatóit, akik pályájukról, kihívásosokról és sikereikről mesélnek!

Kattints és kövesd az eseményt Facebook oldalunkon!

A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz között! Jelentkezésedet 2018. március 20-ig a kommunikacio@kreaiskola.hu e-mail címre várjuk (küldd el nekünk nevedet, elérhetőségedet és, hogy mely szak keltette fel érdeklődésedet)!

Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM
Social KREA