november
22.
Időpont
14.00
helyszin
@KREA Kortárs Művészeti Iskola
NYÍLT NAP

http://www.ivst-vz.de/?debin=wie-funktioniert-24option wie funktioniert 24option Mire lehetsz képes, ha a KREÁBAN alapozod meg jövődet? Milyen szakon és kiktől tanulhatsz? Mik azok a szakmai ismeretek, melyeket elsajátíthatsz? Hogyan tehetsz szert piacképes tudásra? come scegliere la piattaforma di opzioni binarie get redirected here Tapasztaltad meg személyesen, hogy mit nyújthat neked a kreatív designerek iskolája! A tanév első nyílt napján megismerheted szeptemberben induló grafika, enteriőr, divat és fotográfus képzéseinket és látogatható órákon is részt vehetsz! see here Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk 2017. november 22-én szerdán, 14 órára a KREÁBA!

this content

see url A nyílt nap programja:

Sildenafil Citrate köpa flashback

style=\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ 14.00 Nemes Mara igazgató előadása.

this page

http://halasiaprok.hu/?ox3=navigator-opzioni-binarie&8ce=be 15.00 Szakfelelősök tájékoztatója a szeptemberben induló képzésekről.

check over here

sind binäre optionen rentabel 16.30 Látogatható órák.

binära optioner seriöst

il fatto quotidiano opzioni binarie A nyílt napon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz között! Jelentkezésedet 2017. november 20-ig a kommunikacio@kreaiskola.hu e-mail címre várjuk /küldd el nekünk nevedet, elérhetőségedet és, hogy mely szakok keltették fel érdeklődésedet/!

useful reference
Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM
Social KREA