február
06.
Időpont
14:00
helyszin
@KREA Design Iskola
KREA Nyílt Nap

Érdekel, hogy mit jelent kreatív designernek tanulni? Látni szeretnéd, hogy milyen munkákat leszel képes előállítani ezzel a képesítéssel? Tudni szeretnéd, hogy hogyan tudsz elhelyezkedni a művészeti piacon?

Ha a válasz igen, akkor várunk szeretettel 2019. február 6-án 14:00 órakor a KREA Design Iskolában, ahol Nemes Mara igazgató és a szakfelelősök tájékoztatóján keresztül részletes bepillantást nyerhetsz az iskola szellemiségébe és működésébe, a képzések felépítésébe, valamint az alkotó műhelyek kreatív légkörébe.

Tájékoztatónkon nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy végzett diákjaink munkáin keresztül bemutassuk minden érdeklődő számára, hogy a KREA olyan művész- és designerképző intézmény, amely több tizede a gyakorlatorientált oktatást és a piaci elhelyezkedést helyezi az első helyre.

A szakok, amelyekről részletes tájékoztatást kapsz:

Enteriőr designer/belsőépítész, event designer, enteriőr & event stylist, enteriőrstylist, lakberendező, fashion brand designerfashion designer, divat- és stílustervező, fashion art director, fashion stylist, personal stylist, divatsmink, smink & maszk, brand designer, tervezőgrafikus, grafikus, kiadványszerkesztő, UI/UX designer, webdesign tervező, fotográfus, animációkészítő.

A nyílt napon való részvétel ingyenes, viszont regisztrációköteles. Jelentkezni az alábbi linken tudsz. 

Kövesd és oszd meg az eseményt a Facebookon is.

Kérdéseiddel keress bennünket a kommunikacio@kreaiskola.hu címen!

 

Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM
Social KREA