május
15.
Időpont
15:30
KREA Nyílt Nap 2019.05.15.

Valahol mindenki művész szeretne lenni. Mindenkiben megvan a vágy, hogy felszabadítsa belső kreativitását és abból éljen, amit a legjobban szeret csinálni. Mégis sokan torpannak meg, mert nem tudják, hogyan lehet ezt a vágyat összehangolni a biztos megélhetéssel.

Miközben nem tudják, hogy a 21. században a kreatív designerek a legkeresettebb és legfoglalkoztatottabb szakmáknak számítanak. A megfelelően képzett designerekre, legyenek azok grafikusok, webdesignerek, enteriőrtervezők, animációkészítők, divattervezők vagy smink & maszk szakemberek, már sokszor a képzési idejük előtt lecsapnak a menő és szemfüles irodák és cégek, és egyben ők azok, akik a legkönnyebben alapítanak saját vállalkozást vagy brandet.

Ha te is arra vágysz, hogy designerként önállósodj, és nap mint nap kreatív, művészi feladatok megoldásából élj (ráadásul jól), akkor nem hibázhatsz: céltudatosan kell kiválasztanod a leginkább gyakorlatorientált, a piaci és designtrendekkel leginkább tisztában lévő, a szakmai színvonalat mindenek elé helyező iskolát. Ahol komolyan veszik a munkát, de komolyan veszik a képzést is, és a lehető legtöbbet adják Neked.

A KREA közel 25 éve, itthon az elsők között dolgozik céltudatosan a kreatív önmegvalósítás pártolásával és a piaci igények felmérésével, nevünk mára garancia a minőségre és a szakmai színvonalra.

Ha Te is szeretnéd felszabadítani alkotói vénád, a legnevesebb hazai designerek keze alatt tanulni, és kreativitásodból karriert építeni, akkor jelentkezz a KREA ősztől induló képzéseire!

Ha pedig többet szeretnél megtudni rólunk, gyere el 2019. május 15-i 15:30-kor kezdődő Nyílt Napunkra, ahol mindent megtudhatsz az iskoláról, a közelgő felvételikről és felvételi előkészítőkről, és be is ülhetsz nyitott óráinkra, hogy megtapasztald azt a „Kreás” alkotói légkört, amely itthon egyedülállónak számít.

Nyílt napunk programja:
15.30 Kapunyitás
15.45 Nemes Mara igazgató tájékoztatója
16.30 Látogatható órák, prezentációk

A nyílt napon való részvétel ingyenes, viszont regisztrációköteles. Jelentkezni az alábbi linken tudsz.

Kövesd az eseményt Facebookon is!


A szakok, amelyekről részletes tájékoztatást kapsz:
- Enteriőr (Enteriőr designer/belsőépítész, event designer, enteriőr & event stylist, enteriőrstylist, lakberendező)
- Animációkészítő
- Fotográfus (művészeti- és médiafotográfus)
- Divattervező (divat- és stílustervező, fashion designer, fashion brand designer)
- Stylist (personal stylist, fashion stylist, fashion art director)
- Divatsmink
- Smink & Maszk
- Grafika (grafikus, tervezőgrafikus, kiadványszerkesztő, brand designer)
- Webdesign (webdesign tervező, UI/UX designer)


Kérdéseiddel nyugodtan keress bennünket a kommunikacio@kreaiskola.hu címen!
 

Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM
Social KREA