március
22.
Időpont
15.00
helyszin
@KREA Kortárs Művészeti Iskola
KREA NYÍLT NAP 2017.03.22.

 

Kreatív szakmában képzeled el a jövődet? Továbbtanulnál, vagy pályamódosítás előtt állsz? Piacképes szakmai tudásra vágysz?

Látogass el a KREÁBA 2017. március 22-én és ismerd meg professzionális enteriőr, divat, grafika, fotográfia és divatsmink képzéseinket!

Mit nyújt neked a KREA? Milyen szakon tanulhatsz és kik oktatnak a KREÁBAN? Milyen ismereteket sajátíthatsz el és milyen feladatokkal találkozhatsz tanulmányaid során?

Szeptemberben induló képzéseinkről a KREA szakfelelősei tartanak tájékoztatót.

Milyen jövő állhat előtted, ha a KREÁBAN tanulsz? Hol helyezkedhetsz el és milyen projektek várnak rád végzett designerként?

A KREA volt hallgatói: Molnár Anikó stylist /a MARIE CLAIRE divatszerkesztője/, Keserű Barbara makeup artist /az ARTDECO vezető sminkese/, Szegedi Kata divattervező /a KATA SZEGEDI márka alapítója/, Balázs Gabriella grafikus /a CAFÉ Communications munkatársa/ , Gáti Anna – Hitka András – Szegő Gábor enteriőr designerek /az ÉV IRODÁJA 2016 enteriőrtervezői/ pályájukról, sikereikről és aktuális munkáikról kerekasztal beszélgetésen mesélnek.

Részletes program:

15.00 Nemes Mara igazgató tájékoztatója

15.30 Szakfelelősök előadása a szeptemberben induló szakokról. 

16.30 Kerekasztal beszélgetés a KREA volt diákjaival.

A nyílt nap keretében a KREA hallgatóinak féléves vizsgaanyagait és a kerekasztal beszélgetésben résztvevő tervezők legfrissebb munkáit kiállításon mutatjuk be.

A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Jelentkezésedet 2017. március 21-ig a kommunikacio@kreaiskola.hu e-mail címre várjuk /küldd el nekünk nevedet, elérhetőségedet és, hogy mely szak keltette fel érdeklődésedet/!

Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM
Social KREA