április
04.
Időpont
17:00
KREA Design Café megnyitó

A design nem csak dekoráció. A design átitatja öltözködésünket, otthonunk berendezését, stílusunk egészét. Megjelenik abban, milyen tárgyakkal vesszük körbe magunkat, hogyan tekintünk a világra, és hogyan bánunk egymással. A design nem más, mint életmódunk teljessége: az, ahogy az elménkkel, a lelkünkkel és a testünkkel foglalkozunk.

A KREA közel huszonöt éves fennállása alatt mindig ezt az átfogó szemléletet vallotta és adta át tanulóinak. Most új mérföldkőhöz érkeztünk. Azt a szemléletet, hogy a designnak nemcsak a művészetben és a formakultúrában, hanem az életmódban is kulcsszerepe van, iskolai képzéseink mellett mostantól saját kávézónkkal és büfénkkel, a KREA Design Caféval is képviseljük.

A KREA Design Café olyan tér, amely megfelel a 21. század környezet- és egészségtudatos, nyitott, kreatív és szabad szellemű, egyben céltudatos és ambiciózus alkotói elvárásainak. Minőségi alapanyagokból nagy odafigyeléssel és szakértelemmel készített kézműves étel- és italkülönlegességeivel elébe megy napjaink tudatos táplálkozási igényeinek, ahogy egyedi designbútorai, alkalmi kiállításai és installációi, valamint a művészet és designközpontú rendezvényei ideális környezetté avatják a vizualitás és az esztétikum szerelmesei számára.

A KREA Design Café nyitva áll az iskola tanulói, tanárai, vendégei és mindazok számára, akik a belváros szívében olyan meghitt menedéket keresnek, ahol akár egyedül, akár közösségileg dolgozhatnak vagy kikapcsolódhatnak.

Mindezek szellemében szeretettel várjuk a KREA Design Café április 4-i, 19:00 órakor kezdődő megnyitóján, ahol a tavaszi üdeség és megtisztulás jegyében frissítő limonádékkal és teákkal, valamint könnyed és tápláló finomságokkal készülünk! A Design Café nyitott kapukkal várja az érdeklődőket 17:00 órától egészen 21:00 óráig. A hivatalos megnyitóbeszédre és köszöntésre 19:00 órakor kerül sor.

A KREA Design Café aktuális partnere és vendége a Kinnarps Hungary, akik designbútoraikkal hozzájárultak az alkalom „kreás” atmoszférájának megteremtéséhez.

Kövesd az eseményt Facebook oldalunkon is!

Kedveld a KREA Design Café Facebook oldalát, hogy időben értesülj az aktualitásokról!

Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM
Social KREA