3 FÉLÉVES KÉPZÉSSEL INDUL SZEPTEMBERBEN A NAGY TRADÍCIÓKKAL RENDELKEZŐ LAKBERENDEZŐ SZAK A KREÁBAN

Ha képes vagy megmozgatni a kreatív alkotó erődet, és készen állsz arra, hogy a különböző igényű megrendelők egyedi életterét megtervezd, válj profi lakberendezővé a Kreában! Minderre garancia az iskolánk által kifejlesztett egyedi tematika, a szakmai portfóliók, a számtalan piaci referencia, a kiváló tanári karunk, és a 20 éves tapasztalat!

Mitől lesz stílusteremtő egy öltözék, arculat, enteriőr, smink vagy fotó? A designertől. Belőled hogyan válhat profi designer? Ha a jövődet a KREÁVAL tervezed!

A másodéves enteriőrtervezők Bihary Sarolta építésszel tanulmányúton jártak a Szentendrei Skanzenben. Inspirálódtak és anyagot gyűjtöttek a szentgáli porta belső tereinek áttervezéséhez. Parasztház újragondolás alatt!

Matisz Aliz enteriőrtervező /a KREA oktatója/ és Szabó Zoltán Milán munkájáról, azaz a LogMeIn irodabővítéséről közölt cikket az OCTOGON architecture&design magazine!

Pénteken szabadulós szobákkal vártuk a gólyákat a KREÁBAN!

A KREA kártya - az iskola hallgatóinak kedvezményeket biztosító, fényképes, névre-szóló igazolvány, amit minden félévben hologramos matricával érvényesítünk.

Ember és környezetének viszonyát vizsgáló témákkal készültünk az idei Design Hétre.

Alakítsd át az otthonod vagy álmodj teret a feltöltődésnek!

Pótjelentkezési időszak a KREÁBAN 2016. augusztus 29-től - szeptember 12-ig.

Kedves KREÁSOK! A megállapodás megköttetett, díjmentesen indulhattok a Hellodesign Talent Award 2016 tehetségkutató versenyén! Július 15-ig várják vizsga- és diplomamunkáitokat!

A KREA enteriőr designer képzése több, mint magyar oktatásban értelmezett belsőépítészet! Olyan piacképes és sokoldalú tervező válhat belőled, akinek átfogó szakmai tudása a stylingra, látványtervezésre és belsőépítészetre egyaránt kiterjed!

Pótjelentkezési időszak: 2016. augusztus 29-től - szeptember 12-ig.

Kattints és tudj meg többet a beiratkozásról!

Mi is ott voltunk az idei Múzeumok Majálisán a Magyar Nemzeti Múzeumban! Divatsmink, fotó, dekoratőr és enteriőrtervező szakos hallgatóink egyaránt közreműködtek az eseményen! Köszönjük a munkájukat!

Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM