Válj profi lakberendezővé!
2017. január. 01.

3 FÉLÉVES KÉPZÉSSEL INDUL SZEPTEMBERBEN A NAGY TRADÍCIÓKKAL RENDELKEZŐ LAKBERENDEZŐ SZAK A KREÁBAN

Ha képes vagy megmozgatni a kreatív alkotó erődet, és készen állsz arra, hogy a különböző igényű megrendelők egyedi életterét megtervezd, válj profi lakberendezővé a Kreában! Minderre garancia az iskolánk által kifejlesztett egyedi tematika, a szakmai portfóliók, a számtalan piaci referencia, a kiváló tanári karunk, és a 20 éves tapasztalat!

A Kreában megtanulhatod, hogyan lehet megtervezni egy térben azt az egységet és harmóniát, ahol a megrendelő van a középpontban, de a Te koncepciód valósul meg és lesz egyedi az enteriőr, az aktuális enteriőr trendeknek, és tendenciáknak megfelelően. Rendelkezel majd azokkal a tervezői kompetenciákkal, hogy képes leszel a megrendelőnek az egyéni és a közösségi élethez való viszonyulását harmóniába hozni!  

Így válik az általad tervezett élettér alkalmassá családi és az egyéni élet teljes megélésére.

Milyen kihívások várnak rád?

Komplexen megtervezel egy individuális életteret, egy urbánus loft lakást, és egy vidéki weekend életteret. Workshopokon különleges, akár irodalmi vagy zene témákból inspirálódva alkothatsz styling koncepciókat amiből egyedi sketchbookot hozol létre.

Részt vehetsz az új Moduláris továbbképzési rendszerünkben, amely különböző szakspecifikus témákat kínál, hogy tudásod napra kész legyen és eleget tegyen a piaci elvárásoknak. A 3 féléves képzés után vagy párhuzamosan, lehetőséged lesz elvégezni különböző modulokat mint a Textiltervezés, Esemény és catering tervezés, Lifestylig - ünnepi dekoráció tervezés.

Az első félév után a tanulmányi eredményed függvényében átjárást biztosítunk az Enteriőrdesigner-belsőépítész szakra

Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM
Social KREA