Tégely Laurát választották az Yves Saint Laurent magyarországi sminkmesterének, a márka divatsmink képviselőjének! Az öröm hír apropóján interjút készítettünk a KREA szakvezetőjével.

Tombor Sarolta és Tégely Laura szakvezetők a KREA végzett divatsminkeseivel és hallgatóival esztétikusan látványos sminkeket alkottak a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe-ra.

Interjút készítettünk az Év Divatsminkesével /Fashion Awards Hungary 2016/ a KREA szakvezetőjével. Tégely Laurát karrierről, inspirációról és a terveiről kérdeztük.

Mi a közös a 2016-ban végzett divatsminkesek diplomamunkáiban? Innovatív technika, egyedi koncepció, profi megvalósítás!

Büszkén mutatjuk be Keserű Barbara sminkest, aki az elsők között végzett 2008-ban a Krea Művészeti Iskola Divatsmink szakán és azóta is szorgalmasan építi a karrierjét. Tehetségét és rátermettségét bizonyitja, hogy 2013 óta ARTDECO fősminkeseként tevékenykedik és idén az Elle Fashion Show sminkjeit álmodta meg vezetősminkesként, ahol egy egész csapatot irányítva diktálta az idei szépségtrendet. Több Kreában végzett diákot választott maga mellé, mint Huszár Kata, Varga Alíz, Galambos Eszter és Batai Gergő. Megkerestük Barbarát, hogy meséljen az élményeiről.

Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM