május
09.
Időpont
19:00
helyszin
@KREA Design Café
KREA Divatsmink 10 kiállítás

Amikor a sminkre gondolunk, mindig valami átmeneti, valami múlandó jelenik meg előttünk. A smink nem épület és nem is szobor. A sminket reggel vagy a forgatás előtt felrakják, aztán este lemossák. A smink mindig az itt és most pillanatának varázsa.

Ha vannak, akik jól ismerik a smink mesterségének igazságát, akkor azok a KREA idén 10 éves divatsmink képzésében végzett hallgatóink. Pályafutásuk során megtanulták, hogy a smink mindig elsősorban az adott percről és az adott percnek szól.

A KREA divatsminkesei azonban elsajátították, hogy ebből a pillanatból hogy lehet kihozni a legtöbbet, úgy, hogy smink eszköztárával az a pillanat kitáguljon: ilyenkor a smink képes megeleveníteni a múlt stílusát, és az arcot lángra lobbantva felélénkíteni a jelent. Eléri, hogy az arc, a tekintet abban a pillanatban túllépjen önmagán és művészetté váljon.

A KREA Design Iskola Divatsmink 10 kiállításával ezeknek a varázslatos pillanatoknak adózik, amikor exkluzív fotókiállítás keretében a képzés elmúlt tíz éve alatt nálunk végzett legsikeresebb divatsminkes hallgatók válogatott munkáit tárja az érdeklődők elé.

2019. május 9-én 19:00 órától várunk benneteket szeretettel a KREA Design Iskola frissen megnyitott kávézójában, a KREA Design Caféban a KREA Divatsmink 10 kiállítás megnyitóján és születésnapi ünnepségén, ahol bemutatjuk egykori hallgatóink legkiemelkedőbb alkotásait, visszatekintünk az elmúlt időszakra, és előre, a smink képzéseink jövőjére.

A kiállítást megnyitja Nemes Mara igazgató, valamint Tombor Sarolta és Tégely Laura szakvezetők.

Kiállítanak: Batki Lilla, Belovai Nóra, Demény Kinga, Domonkos Eszter, Elekes Kata, Katrina Gyorgyova, Illényi Házi Borbála, Huszlicska Vanda, Keserű Barbara, Leányfalvi Vanda, Mácsai Balog Erika, Magyar Eszter, Marton Júlia, Müller Karol, Németh Viktória, Nógrádi Barbara, Tájcsnek Évi, Tégely Laura, Tombor Sarolta, Torma Emese, Tóth Alma, Varga Alíz

Az eseményen fotó és videofelvétel is készül.

Az eseményen való részvétel ingyenes.

Kövessétek az eseményt a Facebookon is!
Kövessetek bennünket instagramon is: @kreaiskola & @kreamakeup

A KREA ősztől induló sminkes képzéseiről itt találtok bővebb információt.
A KREA képzéseire itt tudsz jelentkezni.

Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM
Social KREA